Συνεχίζεται η σύγκρουση με επιθέσεις drones Ρωσίας-Ουκρανίας τη νύχτα

Συνεχίζεται η σύγκρουση με επιθέσεις drones Ρωσίας-Ουκρανίας τη νύχτα

Η εξέλιξη της σύγκρουσης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας επισημαίνεται από τις πρόσφατες επιθέσεις με drone από τις δύο πλευρές. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι δύο χώρες ανακοίνωσαν επιθέσεις από το αντίπαλο στρατόπεδο με τη χρήση μη επανδρωμένων εναέριων αεροσκαφών, αυξάνοντας την ανησυχία για τη διόγκωση της υπάρχουσας κρίσης. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, η Ουκρανία επιχείρησε να χτυπήσει στόχους σε ρωσικό έδαφος, ενώ η Ρωσία ισχυρίζεται ότι κατάφερε να καταρρίψει πολλές από τις εχθρικές μονάδες, αποφεύγοντας σημαντικές ζημιές.

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων και αναλύσεις ειδικών που τονίζουν την αυξανόμενη χρήση των drones σε πολεμικές επιχειρήσεις, έναν τομέα που εξελίσσεται ραγδαία. Από την άλλη πλευρά, οι ουκρανικές αρχές δήλωσαν ότι υπήρξαν απόπειρες βομβαρδισμού στρατηγικών στόχων από ρωσικά drone, ενώ σημειώθηκαν ζημιές. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image