Τραγικό περιστατικό: Γυναίκα έχασε τη ζωή της σε κρουαζιέρα στη Μάγχη

Τραγικό περιστατικό: Γυναίκα έχασε τη ζωή της σε κρουαζιέρα στη Μάγχη

Μια τραγική απώλεια σημειώθηκε στα νερά της Μάγχης, καθώς μια νέα γυναίκα έχασε τη ζωή της κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η γυναίκα φέρεται να έπεσε από το κρουαζιερόπλοιο που έπλεε στην περιοχή, πλησίον της βορειοδυτικής Γαλλίας. Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη μεταξύ των επιβατών και του πληρώματος του πλοίου. Οι αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα για την επιχείρηση διάσωσης και ανάκτησης, αλλά, δυστυχώς, η γυναίκα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της.

Δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητά της, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο αυτό περιστατικό. Το κατάστρωμα του κρουαζιερόπλοιου δεν είναι άγνωστο για τέτοιου είδους περιστατικά, ωστόσο οι κατασκευαστές και οι υπεύθυνοι ασφαλείας αναζητούν τρόπους να αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας. Επιπλέον, εξετάζεται εάν υπήρξαν παραλείψεις ή ελλείψεις στο πρωτόκολλο ασφαλείας του πλοίου. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image