Σπάνια εμφάνιση του Τζίμι Κάρτερ στα 100α γενέθλιά του

Σπάνια εμφάνιση του Τζίμι Κάρτερ στα 100α γενέθλιά του

Ο Τζίμι Κάρτερ έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση για να γιορτάσει τα 100α γενέθλιά του στον κήπο του σπιτιού του, ένα ορόσημο που τον καθιστά τον πρώτο πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ που φτάνει σε αυτή την ηλικία. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη της οικογένειας και στενοί φίλοι του Κάρτερ. Η σύζυγός του, Ρόσλιν Κάρτερ, και τα παιδιά τους, συμπεριλαμβανομένου του Τζακ Κάρτερ, ήταν εκεί για να γιορτάσουν αυτή τη σημαντική ημέρα. Τα γενέθλια του Κάρτερ έγιναν μια ευκαιρία για να θυμηθούμε τη μακρά και σημαντική πολιτική καριέρα του, καθώς και τις φιλανθρωπικές του προσφορές.

carter genethlia 100

Ο ίδιος ο Κάρτερ, παρά την ηλικία του και τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια, φαίνεται να διατηρεί το χαμόγελό του και την καλοσύνη του. Αν και η εμφάνιση του ήταν σύντομη, αποτέλεσε σημαντικό γεγονός. Ο Τζίμι Κάρτερ, ως ο 39ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, είχε μια πλούσια δημόσια ζωή γεμάτη από προσφορές. Εκτός από την προεδρική του θητεία, είναι γνωστός για το έργο του με το Κέντρο Κάρτερ, το οποίο έχει συνεισφέρει σημαντικά σε ανθρωπιστικές προσπάθειες παγκοσμίως. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image