Προβάδισμα Τραμπ στη διαχείριση πολέμων σύμφωνα με δημοσκόπηση WSJ

Προβάδισμα Τραμπ στη διαχείριση πολέμων σύμφωνα με δημοσκόπηση WSJ

Σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσκόπηση που διεξήχθη από τη Wall Street Journal, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται να προηγείται της Κάμαλα Χάρις αναφορικά με την καταλληλότητά του στη διαχείριση των πολέμων. Η δημοσκόπηση αυτή επικεντρώνεται στις ικανότητες των δύο πολιτικών για την αποτελεσματική διαχείριση των γεωπολιτικών κρίσεων και συγκρούσεων. Ο Τραμπ, ο οποίος παραμένει μία από τις πιο συζητημένες προσωπικότητες στον Ρεπουμπλικάνικο χώρο, φαίνεται να κερδίζει την εμπιστοσύνη μεγάλου μέρους των ψηφοφόρων αναφορικά με τα γεωπολιτικά θέματα.

Η στήριξη αυτή πιθανώς να πηγάζει από τις προηγούμενες πολιτικές του αποφάσεις κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του, όπου είχε αναπτύξει έντονη παρουσία στη διεθνή σκηνή. Η Κάμαλα Χάρις, η οποία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην διοίκηση Μπάιντεν, βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς οι πολίτες εμφανίζονται να ανησυχούν για την ικανότητά της να χειριστεί σύνθετες διεθνείς προκλήσεις. Η εκστρατεία της για τον Λευκό Οίκο χρειάζεται επανεκτίμηση, με στόχο την ενίσχυση της εμπιστοσύνης των πολιτών.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image