Τυφώνας Μίλτον: Μεγάλες ζημιές στη Φλόριντα

Τυφώνας Μίλτον: Μεγάλες ζημιές στη Φλόριντα

Ο τυφώνας Μίλτον έχει αφήσει πίσω του τεράστιες ζημιές, με το κόστος να εκτιμάται στα 160 δισεκατομμύρια δολάρια, πλήττοντας κυρίως την Φλόριντα. Η περιοχή συνεχίζει να μετρά τις πληγές της, με εκατοντάδες κατοίκους να έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Καταστροφές σε υποδομές, σπίτια και επιχειρήσεις είναι το μόνιμο σκηνικό που άφησε ο τυφώνας πίσω του. Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν επισκέπτεται σήμερα τη Φλόριντα, προσπαθώντας να εκτιμήσει την κατάσταση και να υποστηρίξει τους πληγέντες.

Οι κάτοικοι της Φλόριντα αντιμετωπίζουν τις συνέπειες ενός από τους πιο ισχυρούς τυφώνες που έχουν δει τα τελευταία χρόνια, και η τοπική κοινότητα εργάζεται σκληρά για να επανέλθει στην κανονικότητα. Οι οργανώσεις αρωγής έχουν κινητοποιηθεί ώστε να παράσχουν απαραίτητες παροχές στους πληγέντες, ενώ οι αναλυτές εξακολουθούν να αξιολογούν τη συνολική οικονομική επίπτωση της καταστροφής.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image