Ο Μπρους Σπρίνγκστιν στηρίζει Κάμαλα Χάρις ενάντια στον Τραμπ

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν στηρίζει Κάμαλα Χάρις ενάντια στον Τραμπ

Ο διάσημος καλλιτέχνης Μπρους Σπρίνγκστιν εξέφρασε την υποστήριξή του στην Κάμαλα Χάρις μέσω των κοινωνικών δικτύων, εν μέσω των επερχόμενων εκλογών που θεωρεί τις πιο σημαντικές στην ιστορία. Ο Σπρίνγκστιν δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Ντόναλντ Τραμπ ως τον πιο επικίνδυνο υποψήφιο που έχει συναντήσει ποτέ, τονίζοντας την ανάγκη για αλλαγή στην ηγεσία. Η ξεκάθαρη στάση του Σπρίνγκστιν υποστηρίζει την Κάμαλα Χάρις, την οποία θεωρεί σαν μια ηγέτη ικανή να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εποχής και να προσφέρει μια νέα κατεύθυνση στη χώρα.

Η θέση του Σπρίνγκστιν έρχεται σε μια περίοδο όπου οι πολιτικές αντιπαραθέσεις έχουν κλιμακωθεί, με τον Τραμπ να διεκδικεί και πάλι την προεδρία. Οι δηλώσεις του, που έγιναν γνωστές μέσα από τα social media, υπογραμμίζουν τη σημασία της πολιτικής συμμετοχής και θέτουν το ερώτημα για το τι είδους ηγεσία χρειάζεται η χώρα σε αυτούς τους κρίσιμους καιρούς

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image