Μπάιντεν | «Είμαι υποψήφιος, δεν φεύγω»

Μπάιντεν | «Είμαι υποψήφιος, δεν φεύγω»

Ο πρόεδρος Joe Biden και η ομάδα του στο Λευκό Οίκο πραγματοποίησαν την Τετάρτη μια σειρά ενθαρρυντικών ομιλιών και συναντήσεων με στενούς συμμάχους, Δημοκρατικούς κυβερνήτες, μέλη του Κογκρέσου και προεκλογικό προσωπικό. Σε ένα τηλεφώνημα με το προσωπικό της εκστρατείας, ο Μπάιντεν δήλωσε: «Επιτρέψτε μου να το πω αυτό όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ, όσο πιο απλά και ξεκάθαρα μπορώ: Είμαι υποψήφιος»

Τα σχόλια αυτά αποτελούν μέρος της προσπάθειας του Μπάιντεν να καταστείλει τον πανικό στο Δημοκρατικό κόμμα μετά την πρόσφατη απώλειά του στο ντιμπέιτ με τον πρώην πρόεδρο Donald Trump την προηγούμενη εβδομάδα. Στη συνάντηση της Τετάρτης συμμετείχε επίσης η αντιπρόεδρος Kamala Harris, η οποία επισπεύδει την προσοχή ως πιθανή διάδοχος του προέδρου σε περίπτωση που εκείνος αποχωρήσει από την κούρσα.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο πρόεδρος είχε επίσης προγραμματισμένη συνάντηση με Δημοκρατικούς κυβερνήτες από όλο τον κόσμο, πολλοί από τους οποίους θεωρούνται ως πιθανές επιλογές για την αντικατάστασή του. Αυτή η συνάντηση ακολουθεί τη σύσκεψη της Δευτέρας με κυβερνήτες, οι οποίοι εξέφρασαν ανησυχίες για τη μελλοντική πορεία του Δημοκρατικού κόμματος, σύμφωνα με το NBC News.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.