Πρόγνωση καιρού για σήμερα Δευτέρα 1.7.2024

Πρόγνωση καιρού για σήμερα Δευτέρα 1.7.2024

Ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Στα δυτικά οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και σταδιακά θα γίνουν δυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 5 με 6 μποφόρ, με τοπικά φαινόμενα στα ανατολικά έως και 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σταθερή, φτάνοντας στα δυτικά και ηπειρωτικά τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου, τοπικά 37 με 38 βαθμούς. Στα νησιά του Αιγαίου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 29 έως 32 βαθμούς, με τοπικά φαινόμενα στο ανατολικό Αιγαίο και τη νότια Κρήτη στους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου, τοπικά φτάνοντας τους 37 βαθμούς.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, και πρόσκαιρα το μεσημέρι και το απόγευμα δυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς, με τα ηπειρωτικά να φτάνουν τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου τοπικά.

Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 3 με 4 μποφόρ, τοπικά στα ανατολικά 5 μποφόρ, και το απόγευμα στα παραθαλάσσια θα επικρατήσουν αύρες έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 37 βαθμούς, τοπικά φτάνοντας τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 5 με 6 μποφόρ, τοπικά φτάνοντας τους 7 μποφόρ, με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς, και στη νότια Κρήτη τοπικά από 33 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου - Δωδεκάνησα

Ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι-βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ, τοπικά στα νότια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου, τοπικά φτάνοντας τους 34 βαθμούς.

Θεσσαλία

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, το μεσημέρι και το απόγευμα νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 38 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις Σποράδες η μέγιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 3 με 4 μποφόρ, πρόσκαιρα στα ανατολικά 5 μποφόρ, ενώ το απόγευμα στα νότια και δυτικά παραθαλάσσια θα επικρατήσουν αύρες έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου, με την μέγιστη στα ανατολικά να είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.