Εισαγγελέας | Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ενδιαφερόταν για την Τζωρτζίνα και δεν πανικοβλήθηκε όταν είδε ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της

Εισαγγελέας | Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ενδιαφερόταν για την Τζωρτζίνα και δεν πανικοβλήθηκε όταν είδε ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ξεκίνησε η αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας, Ευαγγελίας Σπυριδωνίδου, για την ενοχή ή μη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας. Η εισαγγελέας ξεκίνησε την αγόρευσή της κάνοντας μια αναδρομή στην υπόθεση, η οποία ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο και έχει ήδη διεξαχθεί σε 89 συνεδριάσεις, με την εξέταση περίπου 60 μαρτύρων. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα όσα έγιναν πριν από την πρώτη εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο Καραμανδάνειο, στις 8 Απριλίου 2023, και στην ένταση που υπήρχε ανάμεσα στο ζευγάρι.

Η εισαγγελέας τόνισε ότι η κλινική εξέταση της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο ήταν καθαρή και ότι δεν προέκυψε κάτι που να δικαιολογεί την εισαγωγή της. Επιπλέον, αναφέρθηκε στην ένταση που υπήρχε ανάμεσα στο ζευγάρι και στην άρνηση της Ρούλας Πισπιρίγκου να επικοινωνήσει με την παιδοκαρδιολόγο. Σχετικά με το περιστατικό της 8ης Απριλίου, η εισαγγελέας είπε ότι η κατηγορούμενη δεν διευκρίνισε πόσο έπεσε το οξυγόνο της Τζωρτζίνας ούτε αν έγινε κάτι άλλο πριν από αυτό. Τόνισε επίσης ότι η νοσοκόμα που βρισκόταν στο δωμάτιο φώναξε αμέσως για βοήθεια, με αποτέλεσμα ο γιατρός να φτάσει γρήγορα και να επαναφέρει το παιδί.

Η εισαγγελέας ανέφερε επίσης ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, παρά το γεγονός ότι είχε χάσει δύο παιδιά, έκανε αναρτήσεις στα social media για να μάθει πληροφορίες για τον Μάνο Δασκαλάκη. Επιπλέον, μαγνητοφώνησε τη Τζωρτζίνα το πρωί της 8ης Απριλίου, ρωτώντας την γιατί «κάνει αυτό». Η εισαγγελέας τόνισε ότι η κατηγορούμενη δεν ενδιαφέρθηκε για την υγεία της Τζωρτζίνας, καθώς, όταν είδε ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της, δεν πανικοβλήθηκε ούτε φώναξε. Αντιθέτως, βγήκε από το δωμάτιο και επέστρεψε μόνο όταν είδε ότι ο γιατρός είχε αναλάβει την κατάσταση.

Συμπερασματικά, η εισαγγελέας πρότεινε στο δικαστήριο να κηρύξει την Ρούλα Πισπιρίγκου ένοχη για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας, με άμεσο δόλο.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.