Κηφισιά | Σώθηκε χάρη στην ψυχραιμία του 5χρονο αγόρι - Ξεχάστηκε μέσα σε σχολικό λεωφορείο

Κηφισιά | Σώθηκε χάρη στην ψυχραιμία του 5χρονο αγόρι - Ξεχάστηκε μέσα σε σχολικό λεωφορείο

Απίστευτη ψυχραιμία επέδειξε ένα 5χρονο αγόρι από την Κηφισιά. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας, όταν ο οδηγός και η συνοδός του λεωφορείου, αφού άφησαν τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο, δεν αντιλήφθηκαν ότι ο μικρός επιβάτης παρέμενε στο όχημα.

«Τη Δευτέρα το πρωί ενώ είχε παραλάβει το σχολικό 5 παιδιά, άφησε 4 στο νηπιαγωγείο και δεν πήρε είδηση ούτε η συνοδηγός ούτε ο οδηγός. Στη συνέχεια το σχολικό πήγε στη θέση του όπου και πάλι δεν είδαν το παιδί. Κλείδωσαν το όχημα και έφυγαν. Το παιδί όταν ξύπνησε και είδε ότι ήταν μόνο του, τρόμαξε ενώ το λεωφορείο βρισκόταν σε επικίνδυνο σημείο, δίπλα σε λεωφόρο», σημείωσε ο πρόεδρος συλλόγου γονέων του 2ου νηπιαγωγείου Κηφισιάς κ. Χουντουμάδης, 

Το αγόρι, αφού ξύπνησε και συνειδητοποίησε ότι ήταν μόνο του, κατέβηκε από το λεωφορείο. Βλέποντας όμως την επικίνδυνη κίνηση στον δρόμο, επέστρεψε στο όχημα και περίμενε. Εκεί, έδειξε αξιοθαύμαστη ψυχραιμία, καθώς έδεσε ξανά τη ζώνη του και διάβαζε βιβλίο για να περάσει την ώρα του. Το αγόρακι τελικά εντοπίστηκε και ενημερώθηκαν οι γονείς του που αγωνιούσαν για το παιδί τους.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.