Τέσσερις συλλήψεις και οκτώ προσαγωγές στην Ιεράπετρα - Επιχείρηση της αστυνομίας κατά της αθλητικής βίας

Τέσσερις συλλήψεις και οκτώ προσαγωγές στην Ιεράπετρα - Επιχείρηση της αστυνομίας κατά της αθλητικής βίας

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων και στην προσαγωγή οκτώ ακόμη, προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις στην Ιεράπετρα, έπειτα από πληροφορίες για επικείμενη συνάντηση με σκοπό τα επεισόδια αθλητικής βίας. Η επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου 2024, έλαβε χώρα σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, με αφορμή αθλητική εκδήλωση. Οι πληροφορίες που έλαβαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου έκαναν λόγο για συνάντηση περίπου 30 ατόμων, με σκοπό να προκαλέσουν επεισόδια.

Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος αστυνομικοί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου, το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας και το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, συνελήφθησαν τρία άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σιδερογροθιές, μια κτηνοτροφική βέργα και ένα κατσαβίδι. Επιπλέον, συνελήφθη ένα τέταρτο άτομο, το οποίο οδηγούσε αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα οδήγησης. Παράλληλα, οκτώ ακόμη άτομα προσήχθησαν στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.