ΓΕΛ Αγίου Στεφάνου 2024 | Λαμπερή και συγκινητική η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ' λυκείου

ΓΕΛ Αγίου Στεφάνου 2024 | Λαμπερή και συγκινητική η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ' λυκείου

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ' λυκείου του ΓΕΛ Αγίου Στεφάνου στο πανέμορφο κτήμα Ληκάκη. Τόσο οι μαθητές όσο και οι καθηγητές των παιδιών απόλαυσαν την υπέροχη βραδιά που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το σχετικό βίντεο

IMG 7563
Οι καθηγητές των αποφοίτων, έστειλαν και αυτοί τις ευχές τους για καλή σταδιοδρομία και πρόοδο των παιδιών.

Το πρόγραμμα περιείχε ουκ ολίγες εκπλήξεις με βίντεο - παρουσιάσεις των καλύτερων στιγμών των μαθητών και καθηγητών από εκδρομές και σχολικές δράσεις, με τις φωτογραφίες τους να κοσμούν τον χώρο. Οι γονείς χειροκρότησαν τα παιδιά τους καμαρώνοντας για την επιτυχία τους, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, Νεκτάριος Πίλτσης, στον σύντομο χαιρετισμό του, εκθείασε την προσπάθεια των παιδιών, προτρέποντάς τους παράλληλα να μη σταματήσουν ποτέ να προσπαθούν όσα λάθη και αν κάνουν, διότι μέσα απο αυτά θα πάρουν εμπειρίες που θα τους χρησιμεύσουν στη ζωή τους.

DSC02666
Στη φωτό ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, Νεκτάριος Πίλτσης

IMG 7578
Σε κλίμα συγκίνησης προβλήθηκε βίντεο με φωτογραφίες των μαθητών από τη μαθητική ζωή τους.

Από την πλευρά της η Λυκειάρχης κ. Χρυσούλα Λουκά, εμφανώς συγκινημένη, ευχαρίστησε όλους τους μαθητές για την άψογη επικοινωνία που είχαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, δήλωσε υπερήφανη για αυτούς και τους ευχήθηκε να πραγματοποιηθούν όλα τους τα όνειρα, χωρίς όμως να λησμονήσουν τις αξίες τους και όλα αυτά που διδάχθηκαν στα 13 χρόνια της σχολικής τους ζωής.

DSC02632
Η λυκειάρχης κ. Χρυσούλα Λουκά χαιρετίζει την προσπάθεια των παιδιών περιγράφοντας τα συναισθήματά της για την χρονιά που πέρασε.

Μία από τις όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν οι τρεις πρόεδροι της Γ' λυκείου, Μιχάλης Δημητριάδης, Άγγελος Ρίζος και Στάθης Νικολόπουλος, πραγματοποίησαν την κλήρωση για κάποια δώρα τα οποία δόθηκαν σε τρεις τυχερούς μαθητές. Το χιούμορ και τα πειράγματα δεν έλειψαν μέσα σε ένα απόλυτα υπέροχο κλίμα, δείγμα της σοβαρής δουλειάς που γίνεται στο συγκεκριμένο σχολείο σε όλα τα επίπεδα.

PHOTO 2024 06 27 21 14 02
Ο ένας εκ των προέδρων του 15μελούς, Άγγελος Ρίζος, διαλέγει ένα από τα "μαγικά χαρτάκια" της κλήρωσης.

IMG 7547

DSC02631
Πανευτυχείς οι γονείς, καμαρώνουν τα παιδιά τους...

IMG 7551
Τα αναμηστικά δώρα που δόθηκαν στους απόφοιτους

DSC02780
Η στιγμή της αποφοίτησης έφτασε και σύμφωνα με το έθιμο...

DSC03019
Η όμορφη βραδιά έκλεισε με πολύ χορό και τραγούδι.

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.