Αράχωβα | Ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του χάσκι καταγγέλλει ολιγωρία και διαρροές

Αράχωβα | Ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του χάσκι καταγγέλλει ολιγωρία και διαρροές

Ο Αντώνης Ζαπάντης δηλώνει πως η αστυνομία έχει πληροφορίες για την υπόθεση, αλλά δεν τις διερευνά και επιπλέον, διέρρευσε το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης. Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η υπόθεση της κακοποίησης του χάσκι στην Αράχωβα, με έναν εκ των δικηγόρων του ιδιοκτήτη του Όλιβερ να καταγγέλλει ολιγωρία και διαρροές από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ. Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο δικηγόρος Αντώνης Ζαπάντης αναφέρει πως είναι κοντά σε παραίτηση από την υπόθεση, καθώς η έρευνα έχει κλείσει, παρά τις πληροφορίες που έχει η αστυνομία. «Νιώθω τεράστια αηδία με τόσο πολλούς θεσμούς σε αυτό το κράτος πλέον. Είμαι ένα βήμα πριν την ηχηρή μου παραίτηση από την υπόθεση του Όλιβερ της Αράχωβας», αναφέρει ο κ. Ζαπάντης.

«Ο λόγος; Ένας και απλός: οι παράγοντες, που πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους, ΔΕΝ την κάνουν. Από την αστυνομία μέχρι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τη Δικαιοσύνη. Η αστυνομία έχει πληροφορίες συγκεκριμένες, αλλά σφυρίζει αδιάφορα και τις δίνει σε δημοσιογράφους, με όποια αλισβερίσια τυχόν έχουν. Απόδειξη τούτου η διαρροή της πραγματογνωμοσύνης την 21-12-2023 το βράδυ», καταγγέλλει ο δικηγόρος.

Το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης, το οποίο διενεργήθηκε κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας, κατέληξε στο συμπέρασμα πως το χάσκι δέχτηκε επίθεση από άλλα ζώα και όχι από άνθρωπο. Ωστόσο, ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του Όλιβερ υποστηρίζει πως υπάρχουν πληροφορίες που υποδηλώνουν πως το σκυλάκι κακοποιήθηκε από άνθρωπο. «Η αστυνομία έχει πληροφορίες συγκεκριμένες, αλλά δεν τις διερευνά», αναφέρει ο κ. Ζαπάντης.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.