Αγρότες | Τέλος στα μπλόκα, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται - Bίντεο

Μετά από 33 ημέρες, οι αγρότες αποσύρουν τα τρακτέρ τους από τα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα, ύστερα από σχετική απόφαση της Πανελλήνιας Επιτροπής Μπλόκων.  Ωστόσο, οι κινητοποιήσεις δεν σταματούν εδώ. Οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους με άλλες μορφές, έχοντας ως "φόντο" τη συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, οι αγρότες προγραμματίζουν:

  • Συμμετοχή στην 24ωρη πανεργατική απεργία: Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, θα συμμετάσχουν δυναμικά στην απεργία, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους και καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για την έλλειψη λύσεων στα προβλήματά τους.
  • Αγώνας μνήμης στο Κιλελέρ: Την Κυριακή 10 Μαρτίου, θα τιμήσουν την 114η επέτειο του Κιλελέρ, στον χώρο της θυσίας των Θεσσαλών κολίγων. Εκεί, θα διαμηνύσουν την αποφασιστικότητά τους για συνέχιση του αγώνα για αξιοπρεπή ζωή και δίκαιη παραγωγή.

Παράλληλα, οι αγρότες στη Λήμνο πραγματοποίησαν κινητοποίηση στο Δημαρχείο, με πάνω από 100 τρακτέρ, δείχνοντας την αδιαπραγμάτευτη θέση τους για λύσεις στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.