Νίκαια: Απειλές και βία από τον 36χρονο βιαστή - "Μπες μέσα μη σου γ@@@@ω ό,τι έχεις, μη μου σηκώνεις εμένα τη φωνή" της έλεγε

Νίκαια: Απειλές και βία από τον 36χρονο βιαστή - "Μπες μέσα μη σου γ@@@@ω ό,τι έχεις, μη μου σηκώνεις εμένα τη φωνή" της έλεγε

Οι καθημερινές απειλές και η βία από τον 36χρονο βιαστή στη Νίκαια, οδηγούν σε αποτροπαία γεγονότα που συγκλονίζουν όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά και τη χώρα. Η 36χρονη γυναίκα, θύμα του συζύγου της, ζούσε καθημερινά υπό τις συνεχείς πιέσεις και τις βίαιες συμπεριφορές του. Από τις απειλές του στιλ "Μπες μέσα μη σου γ@@@@ω ό,τι έχεις, μη μου σηκώνεις εμένα τη φωνή", μέχρι και τις βίαιες επιθέσεις, η καθημερινότητά της είχε εξελιχθεί σε εφιάλτη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα προσπάθησε επανειλημμένως να απομακρυνθεί από τον 36χρονο, ωστόσο οι απειλές και ο φόβος απέναντι στη βία που υφίστατο την κρατούσαν εγκλωβισμένη.

Συγκεκριμένα, στο περιστατικό που συγκλόνισε, ο 36χρονος βίασε τη γυναίκα του και ξυλοκόπησε την 9χρονη κόρη τους. Η μικρή, κατατρομαγμένη από τα γεγονότα, υπέστη σωματικές και ψυχολογικές βλάβες που θα χρειαστούν καιρό να επουλωθούν. Το συμβάν αποκαλύφθηκε όταν γείτονες ακούντας τις κραυγές της κοπέλας κάλεσαν την αστυνομία, η οποία επενέβη άμεσα. Ο δράστης συνελήφθη και η υπόθεση παραπέμφθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Οι αρχές ερευνούν τις λεπτομέρειες και τη διάρκεια της κακοποίησης, ενώ η κοινωνική υπηρεσία της Νίκαιας παρέχει υποστήριξη στη γυναίκα και την κόρη της. Η περίπτωση αυτή αναδεικνύει το τεράστιο πρόβλημα της βίας στην οικογένεια και τους κινδύνους που συνεπάγεται για τα θύματα. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image