Τσίπρας και Μπαζιάνα με τους γιους στο Ηρώδειο

Τσίπρας και Μπαζιάνα με τους γιους στο Ηρώδειο

Μια υπέροχη παράσταση στο Ηρώδειο, απόλαυσαν χθες (04.09.2024) ο Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφός του Μπέττυ Μπαζιάνα μαζί με τους γιους τους. Συγκεκριμένα, η οικογένεια βρέθηκε στις θέσεις του αρχαίου θεάτρου για να παρακολουθήσει την παράσταση, κατά την οποία κάθισαν δίπλα στον Δημήτρη Κουτσούμπα, τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ. Ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέττυ Μπαζιάνα ήταν εμφανώς ευδιάθετοι, απολαμβάνοντας την πολιτιστική βραδιά. Η παρουσία τους στο Ηρώδειο αποτελεί μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της οικογένειας Τσίπρα, καταδεικνύοντας την αγάπη τους για τις τέχνες και το θέατρο.

Η βραδιά ήταν γεμάτη μαγικές στιγμές με την εξαιρετική απόδοση των καλλιτεχνών, αφυπνίζοντας το πνεύμα και τις αισθήσεις. Αρκετοί παρευρισκόμενοι δεν έχασαν την ευκαιρία να ζητήσουν φωτογραφίες και αυτόγραφα από τον πρώην Πρωθυπουργό και την σύντροφό του. Η παρουσία του Δημήτρη Κουτσούμπα επίσης σχολιάστηκε θετικά, με το κοινό να εκτιμά την ευκαιρία να βλέπει πολιτικούς ηγέτες να υποστηρίζουν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις. Ο φωτογραφικός φακός δεν έχασε την ευκαιρία να απαθανατίσει τις στιγμές, με τις εικόνες να είναι ήδη δημοφιλείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image