Αναβολή της συνεδρίασης του ΣΥΡΙΖΑ για τη ΔΕΘ ζητούν συνδικαλιστικά στελέχη

Αναβολή της συνεδρίασης του ΣΥΡΙΖΑ για τη ΔΕΘ ζητούν συνδικαλιστικά στελέχη

Λίγες ημέρες πριν τη συγκέντρωση των συνδικαλιστικών οργανώσεων στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την έναρξη της ΔΕΘ, συνδικαλιστικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν με επιστολή την αναβολή της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Η επιστολή απευθυνόταν στην ηγεσία του κόμματος και τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στελέχη επιθυμούν τη συμμετοχή του κόμματος στις διαδηλώσεις που προγραμματίζονται κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Οι κινητοποιήσεις αναμένεται να περιλαμβάνουν πλήθος συνδικαλιστικών και πολιτικών φορέων που αντιδρούν σε κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα. Υπενθυμίζεται ότι η ΔΕΘ αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς στη Θεσσαλονίκη, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον τόσο της πολιτικής όσο και της επιχειρηματικής κοινότητας. Η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στις διαδηλώσεις θεωρείται από τα συνδικαλιστικά στελέχη ως κρίσιμη για την προώθηση των διεκδικήσεών τους.

Η επιστολή των στελεχών ανέφερε ότι η αναβολή της συνεδρίασης θα επέτρεπε σε περισσότερα μέλη του κόμματος να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις και να στηρίξουν τις προσπάθειες των συνδικαλιστικών οργανώσεων. Το ζήτημα της αναβολής της συνεδρίασης θα συζητηθεί ενδεχομένως τις επόμενες ημέρες, με την τελική απόφαση να παραμένει ανοιχτή.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image