Πώς να συμμετάσχετε στα επιδοτούμενα προγράμματα της ΔΥΠΑ

Πώς να συμμετάσχετε στα επιδοτούμενα προγράμματα της ΔΥΠΑ

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), πρώην ΟΑΕΔ, ανακοίνωσε έξι νέα επιδοτούμενα προγράμματα που απευθύνονται σε ανέργους και μακροχρόνια ανέργους. Αυτά τα προγράμματα στοχεύουν στην ενίσχυση της απασχόλησης και στη μείωση της ανεργίας στην Ελλάδα. Για να δηλώσετε συμμετοχή, ακολουθήστε τα εξής βήματα: 1. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ. 2. Εγγραφείτε ως χρήστης στο σύστημα. 3. Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει από τις διαθέσιμες επιλογές. 4. Συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση με τα απαραίτητα στοιχεία και υποβάλετέ την. Τα προγράμματα καλύπτουν διάφορους τομείς, όπως ψηφιακές δεξιότητες, πράσινη οικονομία, και νεανική επιχειρηματικότητα.

Οι επιλεγμένοι συμμετέχοντες θα λάβουν επιδότηση για την περίοδο συμμετοχής στο πρόγραμμα, ενώ οι πιο ενεργοί και επιτυχημένοι μπορούν να έχουν περαιτέρω επαγγελματική στήριξη. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της ΔΥΠΑ ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.oaed.gr. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, επομένως συνιστάται η άμεση υποβολή αιτήσεων.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image