Ταυτοποιήθηκε και τρίτο άτομο για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Ταυτοποιήθηκε και τρίτο άτομο για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Η ταυτοποίηση ενός τρίτου ατόμου για τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα φέρνει νέες εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, ανέφερε ότι «ούτε η ίδια ούτε η οικογένειά της κατάλαβαν γιατί έγινε αυτό». Οι αρχές έχουν πλέον στη διάθεσή τους σοκαριστικά βίντεο της επίθεσης, τα οποία και εξετάζουν με προσοχή. Η επίθεση συνέβη τον περασμένο μήνα στη Γλυφάδα, όταν ομάδα ανήλικων επιτέθηκε βίαια στο 14χρονο κορίτσι.

Οι εικόνες της επίθεσης, που δείχνουν τον ανελέητο ξυλοδαρμό, έχουν προκαλέσει αποτροπιασμό στην κοινωνία. Η αστυνομία προχώρησε άμεσα σε έρευνες, με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθούν τα τρία άτομα που συμμετείχαν στη βίαιη αυτή πράξη. Η κύρια ανησυχία των αρχών είναι η πρόληψη τέτοιων φαινομένων στο μέλλον. Από τις αρχές Οκτωβρίου, ανακοινώθηκε η εφαρμογή του panic button και για τα παιδιά, ένα μέτρο που στοχεύει στην άμεση ειδοποίηση των αρχών σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image