Μεγάλη φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Δύο αγνοούμενοι

Μεγάλη φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Δύο αγνοούμενοι

Οι μεγάλης έκτασης φωτιές στην περιοχή του Ξυλόκαστρου συνεχίζουν να προκαλούν ανησυχία και καταστροφές. Χθες, δύο άτομα, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά, αγνοούνται καθώς βρέθηκαν στην περιοχή για να βοηθήσουν συντοπίτη τους. Οι αρχές και τα σωστικά συνεργεία καταβάλλουν αγωνιώδεις προσπάθειες για τον εντοπισμό τους.

Τα εν λόγω άτομα βρέθηκαν κοντά στην περιοχή για να βοηθήσουν συντοπίτη τους και αγνοούνται.
 
Η κατάσταση είναι κρίσιμη, καθώς οι ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν το έργο της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η φωτιά έχει ήδη προκαλέσει σημαντικές καταστροφές σε καλλιέργειες και οικισμούς, ενώ οι κάτοικοι έχουν ζητήσει την άμεση επέμβαση του κράτους για την παροχή βοήθειας. Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου εξέφρασε την ανησυχία του για την έκταση της καταστροφής και κάλεσε όλους τους πολίτες να παραμείνουν σε επαγρύπνηση. Παράλληλα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης και συγκέντρωσης βασικών ειδών πρώτης ανάγκης για όσους έχουν πληγεί. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image