Αυτοκίνητο παρέσυρε μηχανή με ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη

Αυτοκίνητο παρέσυρε μηχανή με ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε μια μηχανή στην οποία επέβαινε ένα ζευγάρι. Η σύγκρουση αυτή είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό των επιβαινόντων στο δίκυκλο. Το περιστατικό συνέβη στην οδό Μοναστηρίου, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε στη μηχανή. Ο άνδρας και η γυναίκα που επέβαιναν στη μηχανή τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται στο σημείο και διερευνούν τα αίτια του ατυχήματος. Σύμφωνα με μάρτυρες, η μηχανή κινούνταν κανονικά στον δρόμο όταν ξαφνικά το αυτοκίνητο την χτύπησε από πίσω, προκαλώντας την ανατροπή της. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνεργάζεται με την αστυνομία για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος. Οι τραυματίες, των οποίων οι ταυτότητες δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστές, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται σοβαρή. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image