Επιδοτήσεις δικαιούχων στο "Κινούμαι Ηλεκτρικά 3" και έναρξη αιτήσεων στη δράση "Φορτίζω Παντού"

Επιδοτήσεις δικαιούχων στο "Κινούμαι Ηλεκτρικά 3" και έναρξη αιτήσεων στη δράση "Φορτίζω Παντού"

Σε νέα πληρωμή δικαιούχων στο πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ προχωρά το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Σήμερα, 24 Σεπτεμβρίου, θα πιστωθούν τα ποσά στους δικαιούχους, ενισχύοντας την προσπάθεια για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά έχει σκοπό να ενισχύσει την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων και υποδομών φόρτισης, προσφέροντας οικονομικά κίνητρα στους καταναλωτές. Η τρίτη φάση του προγράμματος περιλαμβάνει πληρωμές σε όσους έχουν ήδη καταθέσει αίτηση και εγκριθεί. Οι δικαιούχοι περιλαμβάνουν ιδιώτες και επιχειρήσεις που επενδύουν σε πράσινες τεχνολογίες.

Παράλληλα, ξεκινά η υπαγωγή αιτήσεων στη δράση Φορτίζω Παντού. Η συγκεκριμένη δράση στοχεύει στην αύξηση των δημόσιων σημείων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, καθιστώντας την ηλεκτροκίνηση πιο προσβάσιμη σε ολόκληρη τη χώρα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους διαδικτυακά μέσω της ειδικής πλατφόρμας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image