Επανασχεδιασμός δημόσιων συγκοινωνιών: Συμμετοχή πολιτών μέσω ερωτηματολογίων

Επανασχεδιασμός δημόσιων συγκοινωνιών: Συμμετοχή πολιτών μέσω ερωτηματολογίων

Η εν εξελίξει έρευνα του ΟΑΣΑ στοχεύει στον επανασχεδιασμό των δημόσιων συγκοινωνιών της Αθήνας, με τη συνδρομή των πολιτών μέσω ερωτηματολογίων. Η έρευνα διεξάγεται σε νοικοκυριά, σταθμούς μετρό, τραμ, λεωφορείων, τρόλεϊ, τρένων, καθώς και σε λιμάνια και αεροδρόμια. Ο ΟΑΣΑ προσπαθεί να συλλέξει πολύτιμα δεδομένα από επιβάτες και κατοίκους της πρωτεύουσας, προκειμένου να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών του. Μέσω αυτής της διαδραστικής προσέγγισης, επιδιώκει να κατανοήσει καλύτερα τις ανάγκες και τις ανησυχίες του κοινού.

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ "η συμμετοχή των πολιτών είναι κρίσιμη για την επιτυχία του επανασχεδιασμού των συγκοινωνιών." Προσκάλεσε όλους τους πολίτες να ανταποκριθούν στα ερωτηματολόγια, τονίζοντας ότι οι απόψεις τους θα καθορίσουν τις μελλοντικές αλλαγές στο σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών. Τα ερωτηματολόγια είναι διαθέσιμα τόσο σε ηλεκτρονική όσο και σε έντυπη μορφή, καθιστώντας εύκολη τη συμμετοχή για όλους. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, ο ΟΑΣΑ ελπίζει να δημιουργήσει ένα πιο αποδοτικό και βιώσιμο δίκτυο συγκοινωνιών, ικανοποιώντας τις ανάγκες του σύγχρονου πολίτη.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image