Hellenic Train: Επαναλειτουργία δρομολογίων της γραμμής Θεσσαλονίκη-Σέρρες

Hellenic Train: Επαναλειτουργία δρομολογίων της γραμμής Θεσσαλονίκη-Σέρρες

Η Hellenic Train ανακοίνωσε την επανέναρξη των σιδηροδρομικών δρομολογίων από Θεσσαλονίκη προς Σέρρες, με στόχο την εξυπηρέτηση των επιβατών και την παροχή καλύτερων συνδέσεων ανάμεσα στις δύο πόλεις. Αυτή η απόφαση έρχεται μετά από περίοδο διακοπής των δρομολογίων, τα οποία αναμένεται να προσελκύσουν σημαντικό αριθμό ταξιδιωτών, δεδομένης της μεγάλης ζήτησης για αυτή τη διαδρομή. Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται καθημερινά, παρέχοντας στους επιβάτες μεγαλύτερη ευελιξία και άνεση στις μετακινήσεις τους.

Η Hellenic Train δεσμεύεται για την τήρηση των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων και την ασφάλεια των επιβατών κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, υπάρχει αυξημένη ζήτηση από τη Θεσσαλονίκη προς τις Σέρρες, κυρίως λόγω των εμπορικών και τουριστικών δραστηριοτήτων που συνδέουν τις δύο πόλεις. Η θετική ανταπόκριση από το κοινό αναμένεται να ενισχύσει τα σιδηροδρομικά ταξίδια και να υποστηρίξει την τοπική οικονομία. Οι επιβάτες μπορούν να ενημερωθούν για τα δρομολόγια, τις ώρες αναχώρησης και τις τιμές εισιτηρίων μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Hellenic Train. Επιπλέον, η χρήση της ηλεκτρονικής κράτησης εισιτηρίων παρέχει επιπλέον ευκολία και ταχύτερη εξυπηρέτηση στους ταξιδιώτες.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image