Επίτιμος δημότης Παλλήνης ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Επίτιμος δημότης Παλλήνης ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Παλλήνης σε ειδική τελετή που διοργανώνει ο Δήμος Παλλήνης. Σε αυτήν την τελετή, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα τιμηθεί με το «χρυσό κλειδί» της πόλης, αναγνωρίζοντας έτσι την σημαντική συμβολή του στην Ορθοδοξία και τον παγκόσμιο χριστιανισμό. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή για την πόλη της Παλλήνης, καθώς αναδεικνύει την προσφορά του Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην προώθηση των αξιών της ειρήνης και της αλληλεγγύης.

Η παρουσία του Πατριάρχη στην τελετή αναμένεται να προσελκύσει πλήθος πολιτών, πιστών και εκπροσώπους του πολιτικού και θρησκευτικού κόσμου. Ο Δήμος Παλλήνης έχει προγραμματίσει μια ειδική τελετή προς τιμήν του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, κατά την οποία θα απονεμηθεί το «χρυσό κλειδί» της πόλης. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο της πόλης και θα ακολουθήσει δεξίωση για τους προσκεκλημένους. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image