Θεσσαλονίκη: Επίθεση 25χρονου σε 15χρονη για να κλέψει κινητό τηλέφωνο

Θεσσαλονίκη: Επίθεση 25χρονου σε 15χρονη για να κλέψει κινητό τηλέφωνο

Μια εξαιρετικά ανησυχητική επίθεση σημειώθηκε στον κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, όπου ένας 25χρονος Σύριος επιτέθηκε σε μια 15χρονη και της άρπαξε το κινητό της. Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια περαστικών και οδηγών, χωρίς να αποθαρρύνεται καθόλου από την παρουσία τους. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 25χρονος άνδρας ακολούθησε την ανήλικη για αρκετή απόσταση. Όταν βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία, επιτέθηκε ξαφνικά και άρπαξε το κινητό της 15χρονης. Η κοπέλα πανικοβλήθηκε αλλά δεν τραυματίστηκε σοβαρά από την επίθεση.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και καταδίωξε τον δράστη, καταφέρνοντας να τον συλλάβει λίγο αργότερα. Ο άνδρας αναμένεται να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη με κατηγορίες για ληστεία και επίθεση. Παρότι η 15χρονη ήταν σοκαρισμένη από το γεγονός, η ταχεία αντίδραση της αστυνομικής δύναμης βοήθησε στην αποκατάσταση της τάξης. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image