Οι αστυνομικοί αντιδρούν στις εξαγγελίες Μητσοτάκη έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Οι αστυνομικοί αντιδρούν στις εξαγγελίες Μητσοτάκη έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Με το σύνθημα «Ως Εδώ», οι αστυνομικοί προχώρησαν σε διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, αντιδρώντας στις ανακοίνωσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η κινητοποίηση οργανώθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκεια για τις νέες εξαγγελίες που αφορούν τις εργασιακές τους συνθήκες. Στις διαμαρτυρίες που σημειώθηκαν, οι αστυνομικοί υπογράμμισαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά και ζήτησαν καλύτερες συνθήκες εργασίας και αναγνώριση του έργου τους.

Η ΠΟΑΣΥ εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας ότι οι συνθήκες στις οποίες καλούνται να εργάζονται οι αστυνομικές δυνάμεις είναι απαράδεκτες και επικίνδυνες. Οι αστυνομικοί επικέντρωσαν την κριτική τους στην υποστελέχωση, την έλλειψη εξοπλισμού, καθώς και στην ανεπαρκή μισθολογική πολιτική που ακολουθείται. Η παρουσία πολλών αστυνομικών έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε ενδιαφέρον και από τους περαστικούς, ενώ δηλώσεις τους ανέφεραν ότι όλες αυτές οι πολιτικές αποφάσεις επηρεάζουν την επαγγελματική τους ζωή και την ασφάλεια των πολιτών. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image