Αλμέιδα: Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και ζούμε το ντέρμπι ως γιορτή

Αλμέιδα: Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και ζούμε το ντέρμπι ως γιορτή

Ο Ματίας Αλμέιδα παραχώρησε δηλώσεις στην COSMOTE TV ενόψει του πολυαναμενόμενου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εκφράζοντας τον σεβασμό του προς την αντίπαλη ομάδα και τον προπονητή της. Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός αποτελεί μια μεγάλη ομάδα με σημαντική ιστορία και επιτυχίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μιλώντας για τον επικείμενο αγώνα, ο Αλμέιδα σημείωσε πως το βλέπει ως μια γιορτή του ποδοσφαίρου, εκτιμώντας την ένταση και τον ενθουσιασμό που προσφέρει ένα ντέρμπι τέτοιου μεγέθους. Αναφέρθηκε επίσης στον μεγάλο προπονητή του Παναθηναϊκού, υπογραμμίζοντας την τακτική του δεινότητα και την ικανότητα του να διαμορφώνει μια ανταγωνιστική ομάδα.

Ο Αλμέιδα εστίασε στο γεγονός ότι τέτοια παιχνίδια δεν αφορούν μόνο τους τρεις βαθμούς αλλά και την ευχαρίστηση των φιλάθλων και των δύο ομάδων. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image