Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σάττι | «Δεν κάνεις μια δήθεν αντίδραση, επειδή χασμουριέσαι, και όταν σου βάζουν χέρι από την ΕΡΤ, τα μαζεύεις»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σάττι | «Δεν κάνεις μια δήθεν αντίδραση, επειδή χασμουριέσαι, και όταν σου βάζουν χέρι από την ΕΡΤ, τα μαζεύεις»

Η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε την επίμαχη στιγμή που η Σάττι χασμουριόταν και έκανε γκριμάτσες την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον β' ημιτελικό.

«Είναι δικαίωμα του καθενός να πάρει μια θέση υπέρ ή εναντίον κάποιου, δημοκρατία έχουμε. Μπορώ να σας πω ότι κι εγώ από την πρώτη στιγμή έχω εκφράσει τη συμπάθειά μου, την αγάπη μου και την υποστήριξή μου στον παλαιστινιακό λαό, γιατί θεωρώ και μπορώ να καταλάβω ότι ένας λαός έχει περάσει δεινά τόσα χρόνια, μην έχοντας πατρίδα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στη συνέχεια: «Όταν όμως συμμετέχεις σε έναν μουσικό διαγωνισμό και ξέρεις από την αρχή που συμμετέχουν, άρα ξέρεις ότι συμμετέχει το Ισραήλ, αν δεν το αποδέχεσαι πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά, δεν λες ναι. Δεν πας εκεί, κάνεις μια δήθεν αντίδραση, επειδή χασμουριέσαι… Μετά όταν σου βάζουν χέρι από την ΕΡΤ, ότι ήταν λάθος αυτό που έκανες, γιατί εκπροσωπείς μια χώρα, τα μαζεύεις και λες “ναι, ήμουν κουρασμένη”…».

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.