Ο Γιώργος Τσαλίκης άσκησε κριτική στη Μαρίνα Σάττι για την συμπεριφορά της στην Eurovision

Ο Γιώργος Τσαλίκης άσκησε κριτική στη Μαρίνα Σάττι για την συμπεριφορά της στην Eurovision

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης εξέφρασε την άποψή του για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στην Eurovision 2024, με σχόλια που αγγίζουν τα όρια της κριτικής. Σε δήλωσή του σε δημοσιογράφους, ο Τσαλίκης ανέφερε ότι θεωρεί την Σάττι "ανώριμη", αμφισβητώντας την καλλιτεχνική της ωριμότητα.

«Έκανα κάτι δηλώσεις χθες για τη Eurovision και σήμερα έλαβα υβριστικά μηνύματα, γιατί θεώρησαν ότι έθιξα την κυρία Σάττι. Έχω άποψη, είπαμε τα καλύτερα, ότι είναι καλλιτεχνάρα, τα έδωσε όλα, αλλά τη θεωρώ ανώριμη. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω έναν άνθρωπο που χασμουριέται, έναν άνθρωπο να τουρλώνει τον κ..ο του σε φωτογραφίες… Δεν έχω τίποτα με την κυρία!», είπε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο Γιώργος Τσαλίκης είπε στη συνέχεια: «Αν χασμουριόμουν στη συνέντευξη του Ισραήλ, θα ζητούσα συγγνώμη και θα έλεγα ότι είμαι απαράδεκτος ή αν ήμουν αδιάβαστος στην παρουσίαση, δεν θα έλεγα μετά μπούρδες. Πρέπει να έχουμε σεβασμό και στην κριτική που μας γίνεται. Η Σάττι κοιτούσε την κάμερα που την τραβούσε, το ήξερε και έκανε ότι κοιμάται».

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.