Ο Μάικλ Φασμπέντερ θα παίξει σε σειρά του Τζορτζ Κλούνεϊ στο Paramount+

Ο Μάικλ Φασμπέντερ θα παίξει σε σειρά του Τζορτζ Κλούνεϊ στο Paramount+

θυμάστε τις φήμες του Φεβρουαρίου για τον Μάικλ Φασμπέντερ ότι θα πρωταγωνισήσει σε τηλεοπτική σειρά υπό την παραγωγή του Τζορτζ Κλούνεϊ; Η είδηση έγινε πραγματικότητα! Ο Φασμπέντερ υπέγραψε για να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα σειρά-ριμέικ της γαλλικής τηλεοπτικής παραγωγής "Le Bureau des Légendes", η οποία θα κυκλοφορήσει στο Paramount+ μέσα στο 2024.

nmb.jpg

Η σειρά θα έχει τίτλο, «The Agency» και θα αποτελείται από 10 επεισόδια, με τα δύο πρώτα να έχουν σκηνοθετηθεί από τον βραβευμένο με Όσκαρ Τζο Ράιτ.

Πολλοί ίσως εκπλαγούν με την στροφή του Ράιτ προς την τηλεόραση, αφού έχει στο ενεργητικό του μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες όπως "Η Πιο Σκοτεινή Ώρα". Ωστόσο, μετά την "Γυναίκα στο Παράθυρο" και τον "Συρανό ντε Μπερζεράκ", που κυκλοφόρησαν το 2021, φαίνεται πως ο Ράιτ αναζητά νέες προκλήσεις.

Πάντως, ο Φασμπέντερ δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς και άλλοι μεγάλοι ηθοποιοί έχουν στραφεί προς την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. Ας περιμένουμε λοιπόν με ενδιαφέρον να δούμε πώς θα τα πάει ο Φασμπέντερ σε αυτή τη νέα του τηλεοπτική περιπέτεια!

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.