Η Amazon και η MGM Studios αποκαλύπτουν το blockbuster των Χριστουγέννων του 2024 - 'Red One'"

Η Amazon και η MGM Studios αποκαλύπτουν το blockbuster των Χριστουγέννων του 2024 - 'Red One'"

Η Amazon σε συνεργασία με τα MGM Studios αποκάλυψαν μια μεγάλη εκπληκτική ταινία για τα Χριστούγεννα του 2024, με τίτλο "Red One". Οι πρωταγωνιστές είναι ο Dwayne "The Rock" Johnson και ο Chris Evans, όπως φαίνεται στο πρώτο του trailer που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Στην ιστορία, ο Άγιος Βασίλης (J.K. Simmons) απαγάγεται από μια εγκληματική οργάνωση, και ο "Santa Nick" (τον υποδύεται ο The Rock), επικεφαλής της ασφάλειάς του, συνεργάζεται με τον κορυφαίο κυνηγό επικηρυγμένων του κόσμου, τον "Callum Drift" (Chris Evans), για να τον εντοπίσουν. Αυτή η αποστολή ξεκινά μια επική περιπέτεια που τους οδηγεί σε διάφορες γωνιές του κόσμου, μέχρι και σε ένα τροπικό νησί, αντιμετωπίζοντας μαγικά πλάσματα όπως η μιλώντας πολική αρκούδα, το μυθικό τέρας Krampus και μαγικούς διαβολικούς χιονάνθρωπους.

Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Lucy Liu, Kiernan Shipka, Bonnie Hunt, Kristofer Hivju, Nick Kroll και Wesley Kimmel. Η ταινία σκηνοθετείται από τον Jake Kasdan, γνωστό από τα επιτυχημένα reboot του "Jumanji", και το σενάριο υπογράφουν οι Chris Morgan και Hiram Garcia.

Ένα "fun fact" για αυτήν την ταινία είναι ότι ο J.K. Simmons υποδύεται για δεύτερη φορά στην καριέρα του τον Άι Βασίλη, μετά το "Klaus" του Netflix.

Η πρεμιέρα του "Red One" θα γίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Νοεμβρίου 2024, πριν από την κυκλοφορία του στην πλατφόρμα Amazon Prime Video. Απολαύστε το trailer

 

 

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.