Νέα κυκλοφορία από την Aspect4music - "Μια χούφτα χώμα" με την υπέροχη Ηλέκτρα Γανωτή

Νέα κυκλοφορία από την Aspect4music - "Μια χούφτα χώμα" με την υπέροχη Ηλέκτρα Γανωτή

Χώμα…χώμα από τον τόπο σου για να θυμάσαι όσο μακριά και εάν φτάσεις!

Όλοι μας έχουμε μια ιδιαίτερη πατρίδα και κάποιοι έπρεπε να την αφήσουμε για ένα καλύτερο αύριο…μα πίσω αφήνουμε ένα κομμάτι της ψυχής μας και ανθρώπους που αγαπάμε. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε το τραγούδι «Μια χούφτα χώμα».

Η δισκογραφική εταιρεία Aspect4music, εταιρεία μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων MC Kopelouzos, με χαρά συστήνει στο κοινό, την Ηλέκτρα Γανωτή, μέσα από ένα άκρως βιωματικό τραγούδι, την μουσική του οποίου έχει γράψει η ίδια η καλλιτέχνιδα, ενώ τους στίχους συνυπογράφει μαζί με τον Παναγιώτη Πασχάλη. Η ενορχήστρωση ανήκει στον πολυτάλαντο και «μουσικό παιδί» του εκπληκτικού Θανάση Πολυκανδριώτη, Αλέξανδρο Ψωμόπουλο.

Το Globonews.gr κατάφερε και επικοινώνησε με την καλλιτέχνιδα, ενώ σε ερώτηση για το πως αισθάνεται για την πρώτη της κυκλοφορία στην Ελληνική δισκογραφία, απάντησε:

"Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που αυτό το τραγούδι έγινε πραγματικότητα! Είμαι ευγνώμων προς όλο τον κόσμο που ήδη έχει αγκαλιάσει το τραγούδι μου! Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλω ευχαριστώ στον Παναγιώτη Πασχάλη με τον οποίο γράψαμε μαζί τους στίχους, τον ενορχηστρωτή και μαέστρο μου, Αλέξανδρο Ψωμόπουλο για το υπέροχο αποτέλεσμα και τέλος στην Art Director και φωτογράφο της εταιρείας μου, Ναταλία Ρίζου, για τις μαγικές εικόνες που δημιούργησε."

Ακούστε το τραγούδι

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.