Το 28 Years Later απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας

Το 28 Years Later απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας

Ετοιμαστείτε για μια επιστροφή σε έναν εφιαλτικό κόσμο γεμάτο μολυσμένους, 28 χρόνια μετά! Το πολυαναμενόμενο sequel της θρυλικής ταινίας "28 Ημέρες Μετά", με τίτλο "28 Χρόνια Μετά", έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας: 20 Ιουνίου 2025. Σε σκηνοθεσία Danny Boyle  με σενάριο του Alex Garland, το δίδυμο που δημιούργησε και την πρωτότυπη ταινία του 2002, η νέα ταινία υπόσχεται να αναζωογονήσει το franchise με δύο συναρπαστικές ιστορίες.

Το πολυπόθητο 28 Years Later έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας!

Στην παραγωγή συναντάμε κολοσσούς του κινηματογράφου, όπως η Sony Pictures, η Columbia Pictures, η DNA Films και η Decibel Films, εξασφαλίζοντας ένα εντυπωσιακό budget 60 εκατομμυρίων δολαρίων για κάθε ταινία. Αρχικά, το budget είχε οριστεί στα 75 εκατομμύρια, όμως οι Boyle και Garland επέμειναν στην κινηματογραφική κυκλοφορία, μειώνοντας παράλληλα το κόστος.

28 Years Later: Πολύ ευχάριστα νέα για τη συμμετοχή Cillian Murphy στο απόλυτο zombie sequel

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντάμε την Jodie Comer, γνωστή από τις ταινίες "Napoleon" και "Killing Eve", μαζί με τους Ralph Fiennes ("Harry Potter", "The Menu") και Aaron Taylor-Johnson ("Bullet Train", "Kick-Ass", "Kraven the Hunter"). Ο Cillian Murphy, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην πρώτη ταινία, επιστρέφει ως εκτελεστικός παραγωγός, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μίας cameo εμφάνισης.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.