Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων & χρηματοδοτικά προγράμματα,Εγχώρια από τα αρμόδια Υπουργεία φορείς της Ευρωπαϊκής ένωσης Για Δημόσιους Οργανισμούς , φορείς, συλλόγους, Μ.Κ.Ο, επιχειρήσεις

Επιτυχής ολοκλήρωση του «ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας» με την υποστήριξη της ΔΕΗ

Επιτυχής ολοκλήρωση του «ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας» με την υποστήριξη της ΔΕΗ

Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας ολοκληρώθηκε επιτυχώς και η ΔΕΗ, ο χορηγός της διοργάνωσης, στήριξε το γεγονός για δεύτερη συνεχή χρονιά, προωθώντας το ποδήλατο ως μέσο αθλητισμού και βιώσιμης μετακίνησης. Κατά τη διάρκεια των πέντε αγωνιστικών ημερών, ο αγώνας διανύθηκε σε 658,5 χλμ και διέσχισε 23 Δήμους στην Κρήτη και την Πελοπόννησο. Η εθνική ομάδα ποδηλασίας συμμετείχε ενεργά στον αγώνα, υποστηριζόμενη από τη ΔΕΗ, και ο Πορτογάλος Iúri Leitão κατέκτησε τη γαλάζια φανέλα του νικητή.

Μέσω των ΔΕΗ fan zones και του ΔΕΗ e-bike Festival, η ΔΕΗ παρουσίασε το ποδήλατο ως μέσο ψυχαγωγίας και βιώσιμης αστικής μετακίνησης, δίνοντας ενέργεια και στους επισκέπτες που ενημερώθηκαν για το ηλεκτρικό ποδήλατο και είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα ποδήλατα και να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικά παιχνίδια και κληρώσεις.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.