Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων & χρηματοδοτικά προγράμματα,Εγχώρια από τα αρμόδια Υπουργεία φορείς της Ευρωπαϊκής ένωσης Για Δημόσιους Οργανισμούς , φορείς, συλλόγους, Μ.Κ.Ο, επιχειρήσεις

Η LinkedIn ανακοίνωσε την κατάργηση 716 θέσεων εργασίας και το κλείσιμο του ιστότοπου στην Κίνα

Η LinkedIn ανακοίνωσε την κατάργηση 716 θέσεων εργασίας και το κλείσιμο του ιστότοπου στην Κίνα

Η LinkedIn ανακοίνωσε ότι θα καταργήσει 716 θέσεις εργασίας και θα κλείσει τον ειδικό της ιστότοπο για τους επαγγελματίες στην Κίνα. Παρόλο που η εταιρεία είχε αύξηση τζίρου κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς, ακολουθεί την τάση πολλών μεγάλων ονομάτων στον χώρο της τεχνολογίας και ανακοινώνει απολύσεις λόγω της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης παγκοσμίως.

Κατά τους τελευταίους έξι μήνες, πάνω από 270.000 θέσεις εργασίας καταργήθηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο στον τομέα της τεχνολογίας. Οι αλλαγές στην εταιρεία, που συμπεριλαμβάνουν τη χρήση εξωτερικών προμηθευτών, θα δημιουργήσουν επίσης 250 νέες θέσεις εργασίας. Παρόλα αυτά, η απόφαση να καταργηθούν θέσεις στα τμήματα πωλήσεων, επιχειρησιακής λειτουργίας και υποστήριξης έχει ως στόχο την ορθολογική οργάνωση του παραγωγικού μηχανισμού και την κατάργηση των ενδιάμεσων σταδίων για τη λήψη αποφάσεων.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.