Επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στην Αθήνα

Επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στην Αθήνα

Από το μεσημέρι της Δευτέρας ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα, η οποία αναμένεται να αγγίξει το αποκορύφωμά της σήμερα το απόγευμα. Η μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς ώθησε πολλούς εκδρομείς να αναβάλουν κατά μία ημέρα το ταξίδι επιστροφής.

Χιλιάδες άνθρωποι που είχαν φύγει από την Αθήνα τη Μεγάλη Εβδομάδα για να περάσουν τις πασχαλινές ημέρες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, επιστρέφουν στην πρωτεύουσα με όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς: αυτοκίνητα, λεωφορεία ΚΤΕΛ, πλοία και αεροπλάνα.

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης, τα πρώτα πλοία από την Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου άρχισαν να φτάνουν στο λιμάνι του Πειραιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο από το λιμάνι του Πειραιά αναχώρησαν για το Πάσχα περίπου 90.000 ταξιδιώτες, ενώ σήμερα εκτιμάται ότι 24.300 άτομα θα επιστρέψουν μέσω αυτού του μέσου.

Στα διόδια της Ελευσίνας, η κίνηση νωρίς το πρωί ήταν αραιή, καθώς οι περισσότεροι εκδρομείς αναμένεται να επιστρέψουν αργότερα μέσα στην ημέρα. Ωστόσο, προβλέπονται κυκλοφοριακά προβλήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς η τρέχουσα έξοδος από την Αθήνα αποτελεί τη μεγαλύτερη από την έναρξη της πανδημίας.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.