Ο Στέφανος Κασσελάκης περιέγραψε για την πιο ευάλωτη στιγμή του και μιλησε για προδοσία και ανθεκτικότητα

Ο Στέφανος Κασσελάκης περιέγραψε για την πιο ευάλωτη στιγμή του και μιλησε για προδοσία και ανθεκτικότητα

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή του, σε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό "Open".

Αποκαλύπτοντας μια άγνωστη πτυχή του εαυτού του, ο κ. Κασσελάκης περιέγραψε την εξομολόγησή του στη μητέρα του για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό ως "την πιο ευάλωτη στιγμή" του. "Έκλαιγα για ώρες", ανέφερε, τονίζοντας παράλληλα πως η αποδοχή της μητέρας του αποτέλεσε λύτρωση για τον ίδιο, παρά το γεγονός ότι πάντα διατηρούσε την ανεξαρτησία του.

Η συζήτηση στράφηκε και σε δύσκολες οικογενειακές στιγμές, με τον κ. Κασσελάκη να μιλάει για "προδοσία" που βίωσε η οικογένειά του. "Ένα φάσμα προσώπων ξαφνικά ξέχασαν πόσο τους είχε βοηθήσει η οικογένειά μου", τόνισε, χαρακτηρίζοντας την εμπειρία ως "πολύ σκληρό και τραυματικό μάθημα".

Παρά τις δυσκολίες, ο κ. Κασσελάκης υπογράμμισε πως η εμπειρία αυτή τον διαμόρφωσε και του δημιούργησε ανθεκτικότητα. "Από νωρίς, στα 13 μου, ένιωσα την προδοσία", δήλωσε, τονίζοντας πως "το πιο βαθύ ένστικτο" του ήταν "ότι μπορώ να αντέξω τα πάντα".

Επιπλέον, ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε στην ικανότητά του να αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις, λέγοντας: "Όταν ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και το αντέχεις και ότι βασίζεσαι σε λίγο κόσμο είναι κάτι που δημιουργεί μία σκληράδα μια ανθεκτικότητα".

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.