Οι βαθιές σκέψεις των φίλων του Ολυμπιακού

Οι βαθιές σκέψεις των φίλων του Ολυμπιακού

Του Μπάμπη Λουλέ

Παροξισμός για το παιχνίδι της Πέμπτης. Χαμός στα Social Media. Άκου να δεις πως έχει το πράγμα και γιατί οι φίλοι του Ολυμπιακού κοιμούνται και ξυπνάνε με συγκεκριμένες σκέψεις και το παιχνίδι Do or Die με την Άστον Βίλα την Πέμπτη στις 22:00, αλλά και για μετά από αυτό.

Όλα ξεκίνησαν πριν από 5 βράδια στο Βίλα Πάρκ, όταν μετά από εκπληκτική εμφάνιση οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν την εκπληκτική (τη φετινή χρονιά) Άστον Βίλα με 4-2. Τη στιγμή που ο διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε το τέλος της, ξεκίνησαν τα όνειρα. Απόλυτα δίκαια ο κόσμος άρχισε να ονειρεύεται τον τελικό στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ με αντίπαλο την Μπριζ ή την Φιορεντίνα. Η πίστη στην ομάδα είναι μεγάλη, δεν παύουν όμως και οι δεύτερες σκέψεις καθότι πρόκειται για έναν αντίπαλο με αξία σχεδόν εξαπλάσια από αυτή των Πειραιωτών. Ο φίλαθλος του Ολυμπιακού βάζει όλα τα σενάρια επάνω στο τραπέζι. Κάθεται και σκέφτεται πως θα μπορούσε να εξελιχθεί το παιχνίδι. Όσο περνούν οι ώρες και πλησιάζουμε στο ενακτήριο λάκτισμα, τόσο αυξάνεται το άγχος και συγχρόνως η αδημονία. Διαβάζει όλα τα ρεπορτάζ, ενώ παράλληλα προσπαθεί να μαντέψει την εξέλιξη. Μάταια όμως. Ουδείς γνωρίζει, παρά μόνο ο Θεός.

Ο Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του έχουν την ευκαιρία να γράψουν τα ονόματά τους με χρυσά γράμματα στην πανένδοξη ιστορία του συλλόγου. Μια ιστορία που μόνο υπερηφάνια γεμίζει τον κόσμο που τόσο πολύ αγαπάει και στηρίζει την ομάδα από τον πρώτο κιόλας χρόνο της ίδρυσής της.

Διαβάστε λοιπόν όλα τα σενάρια για το πως θα μπορούσε να καταλήξει η φετινή χρονιά του Ολυμπιακού και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα ή για να είμαι πιο ακριβής, ονειρευτείτε όπως εσείς νομίζετε:

1. Παίρνει την πρόκριση στον τελικό. Παράλληλα κερδίζει τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και στο τέλος τον Παναθηναϊκό και κατακτά το Πρωτάθλημα Ελλάδας. Στον τελικό του Conference League κερδίζει και κατακτά το τρόπαιο ως η πρώτη Ελληνική ομάδα που το καταφέρνει. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα πρόκειται για κάτι το αδιανόητο, αν αναλογιστούμε ότι πριν από περίπου 3 μήνες η ομάδα βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης.

2. Αποκλείεται από την Άστον Βίλα, δεν κερδίζει την ερχόμενη Κυριακή τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ ή τον Παναθηναϊκό και αποχαιρετά τον εγχώριο τίτλο.

3. Παίρνει την πρόκριση στον τελικό, δεν κερδίζει όμως και δεν κατακτά και το Πρωτάθλημα.

4. Πάει στον τελικό, κατακτά την ευρωκούπα, αλλά δεν καταφέρνει να πάρει και το Πρωτάθλημα.

5. Δεν πάει στον τελικό αλλά καταφέρνει να κατακτήσει το Πρωτάθλημα.

Ξέχασα κάτι; Θεωρώ πως όχι. Αν νομίζετε πως αυτές τις σκέψεις δεν τις κάνουν κάθε μα κάθε ημέρα οι φίλοι του Ολυμπιακού γελιέστε. Θα σας πω και κάτι ακόμα. Τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, υπάρχουν τρεις προπονητές με τα επιτελεία τους που σκέφτονται πως θα κερδίσουν την αρμάδα του Μεντιλίμπαρ. Της Άστον Βίλα, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Και μετά με κράζουν γιατί λέω συνέχεια "Όλοι τους και μόνοι μας". Για τέτοιο μεγαλείο μιλάμε. Γι' αυτό τον λένε ΘΡΥΛΟ!

Υ.Γ. 1. Προκαλώ και περιμένω τον οποιονδήποτε να μου αποδείξει ποια Ελληνική ομάδα, μήνα Μάϊο, είχε να αντιμετωπίσει τόσα μέτωπα τα τελευταία 100 χρόνια. Ο Ολυμπιακός καλείται να παίξει 4 παιχνίδια σε 10 ημέρες. Νομίζετε πως πρόκειται για κάτι απλό; Το αντίθετο. Όμως είμαστε εδώ, ζωντανοί, αποφασισμένοι και έτοιμοι για όλα. Ό,τι και να γίνει στο τέλος, είναι άθλος και που συζητάμε όλα αυτά τα σενάρια.

Υ.Γ. 2. Εξυπακούεται πως όλοι μας προτιμάμε να υλοποιηθεί το πρώτο σενάριο. Όμως... "Και αν δεν γίνει αυτό..."

Υ.Γ. 3. Διαβάστε την ανακοίνωση της Θύρας 7 - Όλοι με κασκόλ την Πέμπτη για την μάχη των μαχών.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.