Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων & χρηματοδοτικά προγράμματα,Εγχώρια από τα αρμόδια Υπουργεία φορείς της Ευρωπαϊκής ένωσης Για Δημόσιους Οργανισμούς , φορείς, συλλόγους, Μ.Κ.Ο, επιχειρήσεις

Airbus | Εξασφάλισε παραγγελία-ρεκόρ 500 αεροσκαφών από την IndiGo

Airbus | Εξασφάλισε παραγγελία-ρεκόρ 500 αεροσκαφών από την IndiGo

Ο ευρωπαϊκός αεροπορικός γίγαντας Airbus ανακοίνωσε σήμερα ότι κατάφερε να εξασφαλίσει μια εντυπωσιακή παραγγελία αεροσκαφών στενής ατράκτου από την ινδική εταιρεία IndiGo, κατά την πρώτη ημέρα της Αεροπορικής Έκθεσης που πραγματοποιείται στο Παρίσι. Η είδηση μεταδόθηκε από το Reuters.

Η συμφωνία αυτή, που έχει ύψος πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, αποτελεί τη μεγαλύτερη συμφωνία που έχει συναφθεί ποτέ ως προς τον αριθμό των αεροσκαφών, ξεπερνώντας την προηγούμενη συμφωνία για 470 αεροσκάφη που είχε ανακοινωθεί νωρίτερα φέτος από την Air India. Οι δύο μεγαλύτεροι αερομεταφορείς της Ινδίας ετοιμάζονται να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση στα ταξίδια τα προσεχή χρόνια και αυτή η συμφωνία συνιστά ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Η συμφωνία αυτή προέκυψε μετά από μήνες διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο εταιρειών. Ο διευθύνων σύμβουλος της IndiGo, Pieter Elbers, δήλωσε ένθουσιασμένος σε συνέντευξη Τύπου: "Αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς υπάρχουν περισσότερες συμφωνίες που αναμένονται στο μέλλον. Με την ανάπτυξη της Ινδίας και την αύξηση της ζήτησης στην ινδική αγορά αερομεταφορών, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσουμε σε αυτή τη συγκεκριμένη παραγγελία."

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.