Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων & χρηματοδοτικά προγράμματα,Εγχώρια από τα αρμόδια Υπουργεία φορείς της Ευρωπαϊκής ένωσης Για Δημόσιους Οργανισμούς , φορείς, συλλόγους, Μ.Κ.Ο, επιχειρήσεις

Η Τράπεζα Πειραιώς με γνώμονα την κλιματική αλλαγή στηρίζει τον αγροτικό κόσμο

Η Τράπεζα Πειραιώς με γνώμονα την κλιματική αλλαγή στηρίζει τον αγροτικό κόσμο

Η Τράπεζα Πειραιώς προωθεί με σταθερότητα την προοπτική ενός βιώσιμου μέλλοντος, εφαρμόζοντας οριζόντια κριτήρια Περιβάλλοντος, Κοινωνικής Συνοχής και Διακυβέρνησης (ESG) σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς της. Παράλληλα, παραμένει πρωτοπόρος στον αγροτικό τομέα, υποστηρίζοντας την εξέλιξη πρακτικών έξυπνης γεωργίας και συμβάλλοντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό της γεωργίας.

Η Τράπεζα Πειραιώς, ευαισθητοποιημένη για το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής, ανέλαβε την αποστολή να διαφωτίσει σημαντικές πτυχές αυτού του ζητήματος, με έμφαση στις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στη γεωργία. Για τον λόγο αυτό, δημιούργησε μια σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο "ΒΙΩΣΙΜΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΒΙΩΣΙΜΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ", τα οποία αναδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο η κλιματική αλλαγή επηρεάζει την αγροτική παραγωγή, επιβαρύνει την επισιτιστική κρίση και παρουσιάζουν παραδείγματα από ελληνικούς αγρότες που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις συνέπειες.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς, με τίτλο "Κλιματική Αλλαγή: Θέτοντας το Πρόβλημα – Δείχνοντας την Κατεύθυνση των Λύσεων", αποκαλύπτει την ουσία του προβλήματος της κλιματικής αλλαγής και το αντίκτυπό της στη γεωργική παραγωγή. Παράλληλα, εστιάζει στην κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθηθεί για την εύρεση λύσεων, με έμφαση στην έννοια της "αειφορίας".

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.