Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων & χρηματοδοτικά προγράμματα,Εγχώρια από τα αρμόδια Υπουργεία φορείς της Ευρωπαϊκής ένωσης Για Δημόσιους Οργανισμούς , φορείς, συλλόγους, Μ.Κ.Ο, επιχειρήσεις

Τράπεζας Πειραιώς | Δόσεις για αγορές με χρεωστική κάρτα μέσω της winbank

Τράπεζας Πειραιώς | Δόσεις για αγορές με χρεωστική κάρτα μέσω της winbank

Η Τράπεζα Πειραιώς παρέχει στους πελάτες της μια νέα δυνατότητα που ανατρέπει τους κανόνες της ελληνικής αγοράς. Πλέον, οι κάτοχοι χρεωστικών καρτών μπορούν να κάνουν τις αγορές τους σε άτοκες δόσεις, καλύπτοντας όλες τις κατηγορίες επιχειρήσεων.

Η υπηρεσία παρέχεται μέσω της winbank, του web banking και του νέου mobile app της Τράπεζας Πειραιώς. Οι κάτοχοι χρεωστικών καρτών της τράπεζας τώρα μπορούν να επωφεληθούν από τη δυνατότητα πληρωμής έως και σε 6 άτοκες δόσεις για αγορές αξίας €50 και άνω, που έχουν πραγματοποιηθεί εντός των τελευταίων 30 ημερών, σύμφωνα με ανακοίνωση της τράπεζας.

Αυτή η νέα λειτουργία, γνωστή ως "Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις" με χρεωστική κάρτα, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή πληρωμής για πελάτες που επιθυμούν να απολαμβάνουν τα οφέλη των δόσεων για μικρές αγορές που πραγματοποιούν με την χρεωστική τους κάρτα. Αυτό τους επιτρέπει να διατηρήσουν έτσι τη ρευστότητα και την ευελιξία στην αποπληρωμή, ακόμη και σε μεταγενέστερο χρόνο από την αρχική αγορά.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.