20 πρώτα | Μια μουσική εκπομπή που έγραψε ιστορία

Το 1989, η ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα έκανε τα πρώτα της βήματα. Μαζί με αυτήν, έκανε το ντεμπούτο της και μια νέα μουσική εκπομπή, με τίτλο 20 πρώτα. Η εκπομπή, που προβλήθηκε από το Mega, παρουσίαζε τα 20 πρώτα ελληνικά τραγούδια της τότε δισκογραφίας. Η εκπομπή παρουσίαζαν ο Μάξιμος Καραμανάβης, η Κυριακή Βουράκη και η Ιφιγένεια Τσαντίλη. Οι τρεις παρουσιαστές ήταν γνωστοί για την αγάπη τους στη μουσική και τη λαμπερή παρουσία τους.

Εκτός από τα 20 πρώτα τραγούδια, η εκπομπή περιλάμβανε μια σειρά από άλλες ενότητες. Μία από αυτές ήταν η "ατζέντα με πολιτιστικές προτάσεις", η οποία παρουσίαζε νέα θεατρικά έργα, συναυλίες και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Μια άλλη ενότητα ήταν οι "παρουσιάσεις νέων δίσκων και μουσικών συνεργασιών", όπου οι καλλιτέχνες μιλούσαν για τις νέες τους κυκλοφορίες. Η εκπομπή περιλάμβανε επίσης συνεντεύξεις με αγαπημένους καλλιτέχνες, καθώς και νέα της showbiz.

Το "20 πρώτα ελληνικά" ήταν μια πρωτοποριακή εκπομπή για την εποχή της. Ήταν η πρώτη μουσική εκπομπή στην ιδιωτική τηλεόραση που παρουσίαζε τόσο ολοκληρωμένο περιεχόμενο. Η εκπομπή γνώρισε μεγάλη επιτυχία και αγαπήθηκε από το κοινό.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.