Κέρκυρα: Στον εισαγγελέα η 49χρονη για τον φόνο του συζύγου της

Κέρκυρα: Στον εισαγγελέα η 49χρονη για τον φόνο του συζύγου της

Η 49χρονη εμφανίστηκε στον εισαγγελέα για τον φόνο του συζύγου της, μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Κέρκυρα. Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικές υποψίες έπεσαν στη 49χρονη. Κατά τις έρευνες προέκυψε ότι το θύμα, ο 52χρονος σύζυγός της, είχε χρόνια εντάσεις μαζί της. Η 49χρονη, που φαίνεται να έχει ιστορικό με το αλκοόλ, ομολόγησε τελικά την πράξη της. Σύμφωνα με τις αρχές, η σχέση τους ήταν ταραχώδης, με το θύμα να την κατηγορεί συχνά για τη συμπεριφορά της.

Τη μοιραία νύχτα, η γυναίκα φαίνεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, γεγονός που πυροδότησε ακόμα μια σφοδρή διαμάχη. Στις καταθέσεις τους, γείτονες ανέφεραν πως άκουσαν έντονες φωνές και θορύβους πριν την τραγωδία. Μετά τη σύλληψή της, η γυναίκα περιέγραψε λεπτομερώς τη μοιραία βραδιά, επιβεβαιώνοντας ότι σε κατάσταση αμόκ σκότωσε τον άντρα της. Η Κέρκυρα είναι σοκαρισμένη από το περιστατικό, με τις τοπικές αρχές να δίνουν προτεραιότητα στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Η 49χρονη αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες που περιλαμβάνουν ανθρωποκτονία από πρόθεση, με την υπεράσπισή της να προσπαθεί να ελαφρύνει τη θέση της, επικαλούμενη την κακοποιητική συμπεριφορά του θύματος.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image