Κάλυκες από φλόμπερ σε αυλή νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης

Κάλυκες από φλόμπερ σε αυλή νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης

Σε μία ασυνήθιστη ανακάλυψη, επτά κάλυκες, κατά πάσα πιθανότητα από φλόμπερ, εντοπίστηκαν στην αυλή ενός νηπιαγωγείου στη Θεσσαλονίκη. Το περιστατικό έγινε γνωστό μετά από έλεγχο του σχολικού χώρου από το εκπαιδευτικό προσωπικό, που διαπίστωσε την παρουσία των κάλυκών. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο και συγκέντρωσε τους κάλυκες για περαιτέρω ανάλυση. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, οι κάλυκες προέρχονται από όπλο τύπου φλόμπερ, ένα όπλο που συχνά χρησιμοποιείται για σκοποβολή ή ως όπλο εκκίνησης σε αγώνες.

Η διευθύντρια του σχολείου δήλωσε ότι δεν υπήρξε καμία ένδειξη τέτοιου περιστατικού τις προηγούμενες ημέρες και πως κανένα παιδί ή μέλος του προσωπικού δεν βρέθηκε σε κίνδυνο. Το περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχία στους γονείς των παιδιών, οι οποίοι ζήτησαν αυξημένη ασφάλεια και καλύτερους ελέγχους στους χώρους του σχολείου. Οι αρχές διερευνούν το συμβάν και εξετάζουν τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να εντοπίσουν πώς οι σφαίρες κατέληξαν στην αυλή του σχολείου. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image