Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Συγκλονίζει η μητέρα της Κυριακής

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Συγκλονίζει η μητέρα της Κυριακής

Τραγική είναι η ιστορία της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους. Ξεσπά η μητέρα της, η οποία βρίσκεται σε απόγνωση. «Η ζωή μου έχει τελειώσει», δηλώνει η συντετριμμένη μητέρα, αναδεικνύοντας το ανείπωτο βάρος της απώλειας της κόρης της. Η Κυριακή Γρίβα δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, κάτι που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία αλλά και επανειλημμένα ερωτήματα για την ασφάλεια των πολιτών. Η μητέρα της Κυριακής, με δάκρυα στα μάτια, αναφέρει ότι η δικαιοσύνη πρέπει να αποδοθεί και να λάμψει η αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη εκείνη την μοιραία μέρα.

Ο θάνατος της Κυριακής Γρίβα έφερε στο φως το σοβαρό πρόβλημα της γυναικοκτονίας και το πώς τα θύματα εξακολουθούν να είναι απροστάτευτα. Η μητέρα της Κυριακής τονίζει ότι η κοινωνία πρέπει να αντιδράσει και να αναλάβει δράση, ώστε να μην επαναληφθούν τέτοιες τραγωδίες. Οι συγγενείς και οι φίλοι της αδικοχαμένης Κυριακής συνεχίζουν να αγωνίζονται για δικαιοσύνη, ζητώντας αυστηρότερες ποινές για τους δράστες των ειδεχθών αυτών εγκλημάτων. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image