Hellenic Train: Αλλαγές στα δρομολόγια τρένων λόγω εργασιακής στάσης στις 24 Σεπτεμβρίου

Hellenic Train: Αλλαγές στα δρομολόγια τρένων λόγω εργασιακής στάσης στις 24 Σεπτεμβρίου

Οι εργαζόμενοι των τρένων συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, με τη στάση εργασίας των μηχανοδηγών να αναμένεται στις 24 Σεπτεμβρίου. Η Hellenic Train ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές στα δρομολόγια των τρένων για εκείνη την ημέρα, προκαλώντας αναστάτωση στο επιβατικό κοινό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Hellenic Train, η στάση εργασίας των εργαζομένων θα ξεκινήσει από τις 18:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 00:00. Αυτό σημαίνει ότι πολλά δρομολόγια θα ακυρωθούν ή θα τροποποιηθούν, επιφέροντας δυσκολίες για τους επιβάτες στην προσπάθειά τους να προγραμματίσουν τις μετακινήσεις τους.

Οι εργαζόμενοι ζητούν βελτιώσεις στις συνθήκες εργασίας αλλά και στις υποδομές των τρένων, καθώς θεωρούν ότι είναι ζωτικές για την ασφαλή και αποδοτική λειτουργία του δικτύου. Οι κινητοποιήσεις είναι, επομένως, ένα μέσο για να διεκδικήσουν αυτές τις αλλαγές. Οι επιβάτες καλούνται από την Hellenic Train να ενημερωθούν εγκαίρως για τις αλλαγές στα δρομολόγια μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας ή να επικοινωνήσουν με τα κεντρικά γραφεία για επιπλέον πληροφορίες. Η στάση εργασίας αποτελεί μέρος μιας σειράς από κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι το τελευταίο διάστημα. Η Hellenic Train ζητά την κατανόηση του κοινού και υπόσχεται ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για τη διευθέτηση των ζητημάτων που έχουν κίνητρο αυτών των δράσεων. 

Τα τελευταία δρομολόγια που θα πραγματοποιηθούν είναι τα εξής:

ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΚΙΑΤΟ

Καταργούνται: 1326, 1328, 2300, 2302

Τελευταίο δρομολόγιο πριν την έναρξη στη στάσης εργασίας: 1324 (17:14 από Πειραιά)

Τελευταίο δρομολόγιο της ημέρας: 2304 (22:14 από Πειραιά)

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image