Τραγωδία στη Μάγχη: Βρέφος χάθηκε σε ναυάγιο, 65 διασωθέντες

Τραγωδία στη Μάγχη: Βρέφος χάθηκε σε ναυάγιο, 65 διασωθέντες

Στα ανοικτά των γαλλικών ακτών, μια νέα τραγωδία εκτυλίχθηκε όταν ένα υπερφορτωμένο πλοιάριο ανατράπηκε. Το αποτέλεσμα ήταν συνταρακτικό, καθώς ένα βρέφος πνίγηκε, αφήνοντας την παγκόσμια κοινότητα συντετριμμένη από την απώλεια. Ταυτόχρονα, έχουν διασωθεί οι υπόλοιποι 65 επιβαίνοντες, γεγονός που προσφέρει μια απαραίτητη ανακούφιση στις αρχές και τους συγγενείς. Το περιστατικό κατέστη ακόμη μια θλιβερή υπενθύμιση της επικίνδυνης πορείας που ακολουθούν πολλοί πρόσφυγες και μετανάστες σε αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής.

Οι γαλλικές αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα, διασώζοντας τους υπόλοιπους επιβαίνοντες, ενώ συνεχίζουν τις έρευνες για να διακριβώσουν τις συνθήκες που οδήγησαν στην ανατροπή. Η Μάγχη αποτελεί ένα από τα πλέον επικίνδυνα σημεία διέλευσης για όσους επιδιώκουν να φτάσουν από τη Γαλλία στη Μεγάλη Βρετανία. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image