Δημήτρης Καρούσης: Η τρέλα με το Κοράνι και την Παλαιά Διαθήκη σκοτώνει αθώους

Δημήτρης Καρούσης: Η τρέλα με το Κοράνι και την Παλαιά Διαθήκη σκοτώνει αθώους
Σκοτώνουν ανθρώπους στο άνθος της ηλικίας τους, τους καλύτερους ανθρώπους, λέει ο γιατρός Δημήτρης Καρούσης και περιγράφει πώς έμαθε για τη δολοφονία του 26χρονου γιου του, χθες το απόγευμα στο Τελ Αβίβ

Ο γιατρός Δημήτρης Καρούσης βιώνει τον απόλυτο εφιάλτη, καθώς πριν λίγα 24ωρα έμαθε για τη δολοφονία του 26χρονου γιου του. Το γεγονός συνέβη στο Τελ Αβίβ, όπου ο νεαρός βρισκόταν για δουλειές. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Δημήτρης Καρούσης ήταν συντετριμμένος. «Σκοτώνουν ανθρώπους στο άνθος της ηλικίας τους, τους καλύτερους ανθρώπους», ανέφερε, τονίζοντας τον πόνο και την αγανάκτησή του. Υπογραμμίζει πως αυτή η διαρκής ένταση και φανατισμός με θρησκευτικά κείμενα όπως το Κοράνι και η Παλαιά Διαθήκη οδηγεί σε ατελείωτο κύκλο βίας και αθώων θυμάτων. Η απώλεια του γιου του Δημήτρη Καρούση αποτελεί ένα τραγικό παράδειγμα της επίδρασης αυτού του θρησκευτικού φανατισμού. Ο ίδιος αναρωτιέται πότε θα έρθει το τέλος αυτής της βίας και πόσοι ακόμα αθώοι θα πέσουν θύματα.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image