Συντριβή F18 στην Ισπανία: Δεν πρόλαβε την εκτίναξη ο πιλότος και σκοτώθηκε

Συντριβή F18 στην Ισπανία: Δεν πρόλαβε την εκτίναξη ο πιλότος και σκοτώθηκε

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην Ισπανία, όταν ένα μαχητικό αεροσκάφος F18 συνετρίβη κατά τη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του πιλότου. Το περιστατικό αυτό έχει συγκλονίσει τόσο τις ένοπλες δυνάμεις όσο και ολόκληρη τη χώρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τα τοπικά μέσα όπως η El País, το ατύχημα έγινε υπό συνθήκες που ακόμα διερευνώνται. Το αεροσκάφος βρέθηκε σε εμπλεκόμενη διαδικασία ελιγμών όταν ξαφνικά έπεσε, χωρίς να προλάβει ο πιλότος να εκτιναχθεί. Τα αίτια της συντριβής παραμένουν άγνωστα και οι αρχές έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνα ώστε να διαπιστωθεί τι οδήγησε σε αυτό το μοιραίο γεγονός.

Ο πιλότος, το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμα δημοσιοποιηθεί, θεωρείται έμπειρος στη διαχείριση του συγκεκριμένου τύπου αεροσκαφών. Η απώλειά του έχει προκαλέσει θλίψη στις στρατιωτικές αρχές και στους συναδέλφους του, ενώ οι δηλώσεις των ανώτερων στρατιωτικών στελεχών εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντος. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image